Vinsmagning fra Kjær Sommerfeldt 21.02.2019

 

Vinaften med 3 retter mad og kaffe/te på Skipperkroen d. 21/2 2019

 

Kl. 18.00 velkomstdrink i stuerne - Domaine Ste. Michelle, Brut, Washington Stateut.

Kl. 18.30 Middagen serveres i salen.

Forret: Carpaccio af højlandskvæg med marinerede urter, tranebær, avocadocreme og revet manchegoost.

Hvidvin: Bestheim, Riesling - Rayon de Lune, Alsace.

Rosé: Umberto Cesari, Iove - Rosé, Emilia Romagna.

Hovedret: Portvinsglaseret perlehønebryst med harlekingulerødder, bagte rødløg,

krydderurte kartoffelmos og cremet vildtsauce.

Rødvin: Erath, Resplendent - Pinot Noir, Oregon.

Rødvin: EL Ilusionista, Roble, Ribera del Duero.

Dessert: Nyfortolkning......af gammeldags æblekage med æblesorbet, makroner og råcreme.

Chäteau de Fesles, Coteaux Layon - Vieilles Vignes, Loire.

Og så er der sødt til kaffen eller teen, kokoskonfekt med saltkaramel.

Pris pr. kuvert kr. 578,00

 

Vi gør opmærksom på at forudbestilling er en nødvendighed, først ved registrering af det fulde beløb er din booking endelig.

Arrangementet er ikke gældende for forretningsdrivende.

Carsten rødsgaard Hansen fra Kjær Sommerfeldt kommer og fortæller om de spændende vine.