Julefrokost i og ud af huset

Julefrokostbuffet år 2019

Fredag: d. 15/11 - 22/11 - 29/11 - 6/12 - 13/12

Lørdag: d. 16/11 - 23/11 - 30/11 - 7/12 - 14/12 

 

Vi byder på et glas mousserne vin som serveres kl. 18.00

 

Forret:

Hvide sild med karrysalat og ½ æg.

Hjemmestegte sild med peberrodssalat.

Sildebidder med mild chillisauce og hindbærsyltede rødløg.

Stegt fiskefilet med remoulade og citron.

Panko panerede torskeloin med lun spinatsalat, svampe og feta.

 

Hovedret:

Sprødstegt andebryst.

Hjemmelavet rødkål.

Julemediser.

Brune kartofler.

Sort pølse med sirup og kanelsukker.

Stuvet grønlangkål.

Gammeldaws æbleflæsk med flæsk af frilandsgris.

Sprængt nakkefilet.

Lun leverpostej med stegte svampe.

Hjemmesyltede rødbeder.

 

Dessert: Udvalg af oste.

Marinerede og syltet tilbehør.

Ris a lá mande.

Kirsebærsauce.

Hjemmbagt kage og Kaffe/te.

 

Pris pr. person i huset kr. 395,00 (minimum 15 personer (voksne)

Fra kl. 18.00 til kl. 01.00 (ingen musik)

 

Pris pr. person ud af huset kr. 282,00 (minimum 15 personer (voksne)

Eksl.: ud af huset.....smør, fedt, kiks, brød, kaffe/te og småkager.

 

Husk gratis levering i Svendborg og opland eller efter aftale.