De fire årstider - buffet leveres gratis i Svendborg og opland

Vinter/forårsbuffet - kun ud af huset - minimum 10 kuverter (voksne) Januar/februar/marts

 

Pankopaneret torskeloins, grønsager, dressing og hjemmebagt brød. (ingen smør)

Helstegt svinemørbrad med basilikumpesto.

Spinatlasagne med revet parmesanost.

Salat af spidskål, blomkål og citrondressing.

Blåbærsalat med mandler og cashewnødder.

½ fyldt kartoffel med purløg og hvidløg.

Creme Brulé med lakridscreme. (portionsanrettet)

-Pris pr. kuvert kr. 238,00

 

Du skærer selv kødet ud, men ellers leveres alt andet pyntet på fade og i skåle - lige til at sætte på bordet. Gratis levering. (eller efter aftale)

 

Forår/sommerbuffet - kun ud af huset - minimum 10 kuverter (voksne) April/maj/juni

 

Bruchetta med tomat, løg og serranoskinke.

Kalkunsteaks med porre, løg og squash.

Kalvecuvette med bagte gulerødder.

Tomatsalat med rødløg og feta.

Cæsarsalat med klassisk dressing.

Nye kartofler med smør og persille.

Hindbærfromage med flødeskum. (portionsanrettet)

-Pris pr. kuvert kr. 238,00

 

Du skærer selv kødet ud, men ellers leveres alt andet pyntet på fade og i skåle - lige til at sætte på bordet. Gratis levering. (eller efter aftale)

 

Sommer/efterårbuffet - kun ud af huset - minimum 10 kuverter (voksne) Juli/august/september

 

Ristede toastbrød med røget laks og ferskencreme.

Panerede kyllingbryst med revet Dansk Mester. 

Lille kalvesteak med hvidløgssmør.

Sommersalat med mormor dressing.

Vandmelonsalat med græskarkerner.

Hasselback kartoffel.

Vaffelskålchokolade og frisk frugt. (portionsanrettet)

-Pris pr. kuvert kr. 238,00

 

Du skærer selv kødet ud, men ellers leveres alt andet pyntet på fade og i skåle - lige til at sætte på bordet. Gratis levering. (eller efter aftale)

 

Efterår/vinterbuffet - kun ud af huset - minimum 10 kuverter (voksne) Oktober/november/december

 

Varmrøget laks med rødbedesalat, kikærter og hjemmebagt brød. (ingen smør)

Falafel med tzatziki.

Helstegt tyndstegsfilet.

Fetasalat med vilderis, bønner og porre.

Blandet sprøde salater med ahornsirup, rosiner og revet Dansk Mester.

½ Fyldt kartoffel med basilikumpesto.

Vaniljemuffins med marinerede æbler og creme. (portionsanrettet)

-Pris pr. kuvert kr. 238,00

 

Du skærer selv kødet ud, men ellers leveres alt andet pyntet på fade og i skåle - lige til at sætte på bordet. Gratis levering. (eller efter aftale)