Catering og diner transportable på Fyn fra Skipperkroen Thurø i Svendborg, Sydfyn


Leder du efter diner transportable af lækker receptionsmad til et jubilæum? Eller måske leder du efter en bugnende julefrokostmenu, nytårsmenu, mad til bryllup eller catering af noget helt femte?

Uanset hvilket arrangement du har brug for catering til, kan vi hos Skipperkroen Thurø i Svendborg på Fyn dække dine behov for catering.

Vi har siden år 2000 leveret diner transportable til det meste af Sydfyn, og leverer alt lige fra receptionsmad, julefrokostmenuer og nytårsmenuer til konfirmationsmad, mad til bryllup, mad til juleaften og meget andet. Vi leverer bl.a. ofte til lokalområdet Svendborg, Langeland og Tåsinge, men dækker også resten af Fyn.

 

Om vores diner transportable i Svendborg og resten af Fyn

Hos Skipperkroen Thurø har vi fokus på den enkeltes behov. Vi ved at et arrangement eller en fest ikke er det samme, hvis man ikke selv har haft indflydelse på maden, der serveres. Derfor udføres al vores diner transportable også ud fra en grundig snak med hver enkelt kunde, så det endelige resultat bliver præcis, som kunden ønsker.

Vi tilbyder stort set alt inden for buffet og sammensatte menuer, ligesom vi også tilbyder højtbelagt smørrebrød bestående af en bund af lækkert friskbagt rugbrød, håndskåret pålæg og frisk pynt.

Hvis du ønsker inspiration til forskellige forslag til buffet, kan du se dette på vores side om buffet til mad ud af huset her.

Eksperter i catering af mad til bryllup, fødselsdag, receptionsmad og konfirmationsmad


Catering bryllup – få den perfekte mad til brylluppet: Hos Skipperkroen Thurø har vi leveret mad til bryllup på Fyn og Langeland i mere end 16 år, og inden da har vi bl.a. stået for køkkenet i restauranten på Valdemars Slot igennem 8 år.

Mad til fødselsdage og konfirmationer: Hvis du ønsker en lækker udformet menu med udgangspunkt i årstidens råvarer, hvor du samtidig selv har fuld indflydelse på sammensætningen, så er vi den oplagte samarbejdspartner.

Receptionsmad: Uanset om der er tale om en lille eller en stor reception, kan vi uden problemer stå for cateringen. Vi leverer altid vores diner transportable i en professionel kølevogn, så du er sikker på at maden har den rette temperatur.

 

Kontakt os om diner transportable og catering på Fyn

Hvis du har specifikke spørgsmål til menuer, eller blot ønsker at vide mere om vores mange forskellige muligheder inden for diner transportable, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 50 12 eller på vores mail her.

Vi står altid klar med rådgivning til sammensætning af menuer, og tilhørende vine.

 

Vi arbejder overalt på Fyn og ofte i lokalområdet Svendborg, Langeland, Tåsinge og Thurø