Buffet forslag i huset

 Buffet forslag: 1

• Varmrøget laks med hindbærsyltede rødløg, lakserogn, dilddressing og hjemmebagt brød.
• (Anrettes og serveres på tallerken) 
• Helstegt oksetyndsteg med ristede svampe.
• Mørbrad af gris, pakket i Pancetta (italiensk bacon) med rødbedeflan.
• Suvit...kalvebryst med stegte løg og gulerødder.
• Kartoffelmedaljer.
• Kartofler med smør og krydderurter.
• Cæsarsalat med klassisk dressing.
• Tomatsalat med purløg, feta og citronolie.
• Grøntsagstærte med porre.
• 4 slags oste med diverse frugt og pynt.
• Hjemmebagt brød, kiks og smør.

- Pris pr. kuvert kr. 413,- (over 12 år)

- Pris pr. kuvert kr. 293,00 (under 12 år)

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,                                                                    opdækning og professionel betjening m.m.

Minimum: 15 kuverter. (voksne) 

Buffet forslag: 2

• Røget okseinderlår på bund af ruccola, tomatflan, marinerede urter og hjemmebagt brød.
• (Anrettes og serveres på tallerken)
• Små kalvemedaljoner af mørbrad med forårsløg og tranebær.
• Farseret unghanebryst med urtefars og smørsauterede spidskål.
• Helstegt skinkesteg med sprødsvær.
• Blåbærsalat med radiser, galiamelon og mandelsplitter.
• Pastasalat med soltørret tomatpesto, ristede sesam og grønt.
• Bagt kartoffelduchess med urter.
• Bønnesalat med revet parmesanost og rødløg.
• Grøntsagstærte med spinat.
• Ostelagkage med syltede kirsebær.
• Hjemmebagt brød og smør. 

- Pris pr. kuvert kr. 428,- (over 12 år)
- Pris pr. kuvert kr. 308,00 (under 12 år)

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,
opdækning og professionel betjening m.m.
 
Minimum: 15 kuverter. (voksne) 

 


 

Buffet forslag: 3 

• Røget hellefisk på bund af rødbedeblade med agurk/fennikel, ristet rugbrød og bagt manchego ost.
• (Anrettes og serveres på tallerken)
• Helstegt Herefordfilet med hindbærsyltede rødløg.
• Mørbrad af gris med svampe og ristede blomkålsbuketter.
• Chili con carne af skært kød, med forårsløg og cremefraiche.
• Couscoussalat med avokado, spinat og feta.
• Grøn salat med mormor dressing.
• ½ fyldt kartoffel med tomatpesto.
• Smørstegte kartofler med bacon og grønt.
• Broccolitærte.
• 4 slags oste med diverse frugt og pynt.
• Hjemmebagt brød, kiks og smør.

 - Pris pr. kuvert kr. 428,- (over 12 år)

- Pris pr. kuvert kr. 308,00 (under 12 år)


Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,

opdækning og professionel betjening m.m

Minimum: 15 kuverter. (voksne)

Italiensk Buffet forslag: 4

• Carpaccio af oksefilet med hjemmelavet peberrodscreme og hjemmebagt brød.
• (Anrettes og serveres på tallerken)
• Helstegt kalvefilet med ristede svampe.
• Røget/stegt andebryst med smørsauterede forårsløg og tranebær.
• Tzatziki.
• Lammebov med svesker og abrikoser.
• Spicy bønnesalat af grønne bønner, oliven, feta, og persille.
• Spæde salater med strimler af ananas, tomater og ristede græskarkerner.
• Kartoffelsalat med karry og blandede peberfrugter.
• Håndskårene råstegte kartofler med timian.
• Frisk spinattærte med chorizo og parmesanost.
• 4 slags italienske oste, lynsyltede pærer, nødder vendt i honning og pyntet med frisk frugt.
• Hjemmebagt italiensk brød, kiks og smør.

- Pris pr. kuvert kr. 438,- (over 12 år)

- Pris pr. kuvert kr. 318,00 (under 12 år)

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,

opdækning og professionel betjening m.m

Minimum: 15 kuverter. (voksne)