Buffet forslag i huset

 Buffet forslag: 1

• Varmrøget laks med hindbærsyltede rødløg, lakserogn, dilddressing og hjemmebagt brød.

• (Anrettes og serveres på tallerken) 
 

• Helstegt oksetyndsteg med ristede svampe.
• Mørbrad af gris, pakket i Pancetta (italiensk bacon) med rødbedeflan.

• Suvit...kalvebryst med stegte løg og gulerødder.
• Kartoffel medaljer.

• Kartofler med smør og krydderurter.
• Cæsarsalat med klassisk dressing.
• Tomatsalat med purløg, feta og citronolie.
• Grøntsagstærte med porre.
 
• 4 slags oste med diverse frugt og pynt.

• Hjemmebagt brød, kiks og smør.

- Pris pr. kuvert kr. 393,-

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,

opdækning og professionel betjening m.m.

Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.

Buffet forslag: 2

• Røget okseinderlår på bund af ruccola, tomatflan, marinerede urter og hjemmebagt brød.
• (Anrettes og serveres på tallerken)

• Små kalvemedaljoner af mørbrad med forårsløg og tranebær.
• Farseret unghanebryst med urtefars og smørsauterede spidskål.
• Helstegt skinkesteg med sprødsvær.
• Blåbærsalat med radiser, galiamelon og mandelsplitter.
• Pastasalat med soltørret tomatpesto, ristede sesam og grønt.
• Bagt kartoffelduchess med urter.
• Bønnesalat med revet parmesanost og rødløg.
• Grøntsagstærte med spinat.
 
• Ostelagkage med syltede kirsebær.

• Hjemmebagt brød og smør. 

- Pris pr. kuvert kr. 408,-

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,
opdækning og professionel betjening m.m.
Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.

 


 

Vegetarbuffet forslag: 3 

• Røget torsk med bulgur, sorte bønner, gulerødder og brøndkarsecreme.
• (Anrettes og serveres på tallerken)
 
• Falafel med sauterede bønner og granatæblekerner.
• Bagt fennikel med cremet linser og ærteskud.
• Gratineret squash med mozzarella.
• Sprød jordskokkesalat med krydrede kikærter.
• Fetasalat med vilderis og broccolibuketter.
• Pasta/fløde fraiche, karamelliseret løg, rosenkål og hasselnødder.
• Kartoffel kroketter med dip.
• Ovnbagte kartoffelstave med revet danskmester.

• Tomattærte.

   
• 4 slags oste med diverse frugt og pynt.
 
 • Hjemmebagt brød, kiks og smør.

 - Pris pr. kuvert kr. 393,-


Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,

opdækning og professionel betjening m.m

Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.

Italiensk Buffet forslag: 4

• Carpaccio af oksefilet med hjemmelavet peberrodscreme og hjemmebagt brød.

• (Anrettes og serveres på tallerken)
 
• Helstegt kalvefilet med ristede svampe.
• Røget/stegt andebryst med smørsauterede forårsløg og tranebær.
• Tzatziki.
• Lammebov med svesker og abrikoser.
• Spicy bønnesalat af grønne bønner, oliven, feta, og persille.
• Spæde salater med strimler af ananas, tomater og ristede græskarkerner.
• Kartoffelsalat med karry og blandede peberfrugter.
• Håndskårene råstegte kartofler med timian.
• Frisk spinattærte med chorizo og parmesanost.
 

• 4 slags italienske oste, lynsyltede pærer, nødder vendt i honning og pyntet med frisk frugt.


• Hjemmebagt italiensk brød, kiks og smør.

- Pris pr. kuvert kr. 418,-

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,

opdækning og professionel betjening m.m

Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.