Vinsmagning fra Kjær Sommerfeldt 22.02.2018

Alt optaget :)

Vinaften med 3 retter mad på Skipperkroen d. 22/2 2018

kl. 18.00 velkomstdrink i stuerne - Villa Marcello Prosecco Brut, Italien

kl. 18.00 Middagen serveres i salen.

Forret: Variation af laks, blinispandekager med ferskrøget laks, lakserogn i flødeost, varmrøget laks med avocadocreme, lakridsgravad laks med stegte jordskokker og hjemmebagt dildbrød.

Hvidvin: Peter Lehmann, Layers Whilte, Australien

Rosé: Château de Fesles - Rosé d´Anjou "La Chapelle", Frankrig

Hovedret: Tournedos af kalvemørbrad med italiensk bacon, kartoffelgratin med parmesan, smørstegte skorzonerrøder, syltede rødløg og kalveglace med svampe.

Rødvin: Passo Paleoli Primitivo, Øko, Italien

Rødvin: Chateau Ste. Michelle, Cabernet Sauvignon, Columbia Valley, USA

Dessert: Brownies med æblesorbet, karamelcreme og æblepuré.

Dessertvin: Tommasi, Reciota della Valpolicella, Fiorata, ½ flaske, Italien

Kaffe/te og hjemmebagte nøddekugler.

Pris pr. kuvert kr. 568,00

Vi gør opmærksom på at forudbestilling er en nødvendihed og betaling ved bestilling.

Carsten Rødsgaard Hansen fra Kjær Sommerfeldt fortæller om de forskellige vine igen i år. Der vil være mulighed for at købe de smagte vine til en speciel vin aftens pris. Afhentning af bestilte vine bliver onsdag d. 28/2 2018 mellem kl. 17.00 og kl. 17.30 - men afregnes på vinsmagningsaften.