Buffet forslag i huset

Buffet forslag:1

• Varmrøget laks med peberrodscreme tilsat tranebær.
• Spinat pasta med sprødstegt serranoskinke, ferskner og forårsløg.
 

• Svinemørbrad medaljoner stegt i sesam med smørsauterede grøntsager.
• Helstegt oksetyndstegsfilet, hertil soltørrede cherrytomater.
• Kyllingebryst i fad med champignons, løg og fetaost.
• Feldsalat med grønne asparges, bacon og vandmelon.
• Grøn salat med grønne linser, broccoli, hasselnødder og tørrede abrikoser.
• Brøndkarse/valnøddedressing.
• Grøntsagstærte med porre og gulerødder.
• Hasselback kartoffel med pesto.
• Flødekartofler.
 
• 3 slags oste med diverse frugt og pynt.

• Hjemmebagt brød, kiks og smør.

- Pris pr. kuvert kr. 393,-

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer, opdækning og professionel betjening m.m

Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.

Buffet forslag: 2

• Smørstegte rødbeder med ferskrøget laks og avocadocreme.
• Røget dyrekølle med asparges vinaigrette og ristede brødcroutoner.

• Bruschetta med langtidsstegt svinekød, sursøde løg og feta.
• Oksetournedos med Pancetta (italiensk bacon) forårsløg og svampe.
• Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater og oliven, hertil sauterede
   spidskål og løg.
• ½ kartofler med fyld af parmesan og tomatpesto.
• Kartofler vendt i smør og drys af persille.
• Tomatsalat med hakket rødløg og purløg.
• Blåbærsalat med radiser, galiamelon og ristede mandler.
• Grøntsagstærte med blandet løg.
 
 
• Ostelagkage med kirsebær.

• Hjemmebagt brød og smør. 

- Pris pr. kuvert kr. 383,-

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer,
opdækning og professionel betjening m.m
 
Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.

 


 

Buffet forslag: 3

• Kold fisketerrin med syrlige grøntsager og dildcreme.
• Spæde salater med krebsehaler hertil rygeostcreme.
 
• Chili con carne af skært kød med cremefraiche.
• Rosastegt oksefilet smurt med basilikumpesto.
• Helstegt skinkesteg med knust flæskesvær.
• Romainisalat med radiser og revet parmesanost, sennepsdressing
   og brødcroutons.
• Broccolisalat med tern af mango, sprødbacon og saltmandler.
• Tærte med Butternut squash og dansk hytteost.
• Kartoffelgratin med frisk purløg.
• Kartoffel i tomatfløde med baconstykker.
 
 
 • 3 slags oste med diverse frugt og pynt.
 
 
 • Hjemmebagt brød, kiks og smør.

 - Pris pr. kuvert kr. 393,-


Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer, opdækning og professionel betjening m.m

Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.

Italiensk Buffet

• Lakridsgravad østersøtorsk med ærtepré, presset agurk og salat.

• Carpaccio af oksefilet med hjemmelavet peberrodscreme.
 
• Helstegt kalvefilet med ristede svampe.
• Røget/stegt andebryst med smørsauterede forårsløg og tranebær.
• Tzatziki.
• Lammebov med svesker og abrikoser.
• Spicy bønnesalat af grønne bønner, oliven, feta, og persille.
• Spæde salater med strimler af ananas, tomater og ristede græskarkerner.
• Kartoffelsalat med karry og blandede peberfrugter.
• Håndskårene råstegte kartofler med timian.
• Frisk spinattærte med chorizo og parmesanost.
 

• 3 slags italienske oste...Primadonna, gorgonzola og Teleggio, lynsyltede pærer,    nødder vendt i honning og pyntet med frisk frugt.


• Hjemmebagt italiensk brød, kiks og smør.

- Pris pr. kuvert kr. 418,-

Kuvertpris på Skipperkroen, hvor prisen inkluderer, blomsterdekorationer, opdækning og professionel betjening m.m


Minimum: 15 kuverter. (voksne) Børn under 12 år ½ pris.